Igény leadás

×

Hibaüzenet

  • Warning: A non-numeric value encountered _webform_render_number() függvényben (/domains/onlinedj/market/sites/all/modules/contrib/webform/components/number.inc 317 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/domains/onlinedj/market/includes/menu.inc 571 sor).
×

Figyelmeztető üzenet

Be kell lépned vagy regisztrálnod kell hogy használni tudd az űrlapot.

Tisztelt Látogató!

Az OnlineDJ Market-en lehetőséged van egy úgynevezett "IGÉNYLEADÁS" funkciót használni, amennyiben regitsztrált tagja vagy az oldalunknak. Az igényleadás nagyon egyszerűen működik. Amennyiben használt terméket szeretnél vásárolni és nincs kedved végigböngészni többszáz, adott esetben többezer hírdetést, kattints az "IGÉNYLEADÁS" gombra. Néhány egyszerű, ámde fontos információ (termék megnevezése, darabszám, megjegyzés, elérhetőség) megadását követően munkatársunk 24-48 órán belül küld neked egy árajánlatot az általad igényelt termékkel kapcsolatban. Ha az árajánlat, amelyet küldünk neked, számodra megfelelő, csak jelezd nekünk bármely elérhetőségünkön és mi felvesszük veled a kapcsolatot az adás-vétel pontos folyamatával kapcsolatban.

Előnyei az "igényleadás" funkciónak:

- Egy erre szakosodott csapat felkutatja neked az általad igényelt használt termék/termékek legjobbját (ár-érték-állapot tulajdonságok figyelembevételével).
- A keresés nem kizárólag Magyarországon történik, így sokkal több esély van rá, hogy az igényeidnek megfelelő terméket találjunk neked.
- Minden, az OnlineDJ Market által "eladott" készülékre 1 hónap garanciát vállalunk, így nem kell tartanod attól, hogy hibás, ellenőrizetlen készüléket vásárolsz.
- Az OnlineDJ Market, mint téged kiszolgáló csapat nem tűnik el az eladást követően, ha bármiben a segítségedre lehetünk, hozzánk bármikor fordulhatsz!

FONTOS:

Új, bontatlan termékek eladásában nem tudunk segíteni. Amennyiben új termékre lenne szükséged, keresd az erre specializálódott szaküzleteket!
Ez a funkció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem kell vállalnod a használata esetén!